Mobile.kabelna.com

mobmobile.kabelna.com e водещ уеб портал за сравняване на мобилните услуги на Мтел, Телелнор, Виваком, Боб и Лууп. Сайтът е единственото по рода си място в българското интернет пространство, където потребителите могат да сравнят цените и услугите на абсолютно всички мобилни мрежи в страната. Всеки абонаментен план разполага със собствена страница, където е изложена цялата необходима информация, която би била нужна на потенциалните клиенти за техния информиран избор.
mobile.kabelna.com е изключително удобен и лесен за ползване, заради приятелски настроената навигация и приложените най-добри практики в уеб-ползваемостта. Информация за всички мобилни планове на българските оператори са достъпни в общи таблици с филтри. Всички над 700 офиси на операторите имат отделни страници с карта, работно време и контакти. Разработена е и специална секция за смартфони и таблети, които се предлагат с абонаментен план от операторите.
В mobile.kabelna.com информацията се обновява в ритъм с новостите, които операторите въвеждат. На разположение е специален раздел за промоции и множество възможности за директна връзка с клиентите. Сайтът обръща специално внимание на мобилния интернет, който се предлага от телекомите за частни и бизнес клиенти.
Преимуществата на партньорството между mobile.kabelna.com и даден оператор се състои в достъпа до потенциални клиенти, които се търсят от доставчиците на мобилни услуги. mobile.kabelna.com изпълнява SEO стратегия, която дава отлични резултати, според които хиляди страници от сайта се намират на челни позиции в Google, Yahoo, Yandex, Bing и други търсещи машини. В някои случаи mobile.kabelna.com заема позиции дори и преди официалните сайтове на операторите.
В поведението на потребителите на mobile.kabelna.com тенденция е разглеждането на повече от 4-5 страници със сходни като цена абонаментни планове и смарт устройства, които могат да бъдат закупени към тях. Това демонстрира ползите на портала във функцията му на пътеводител в конкурентното многоообразие на мобилни услуги на българския пазар.
Във всяка от страниците на mobile.kabelna.com има възможност за имиджово присъствие и партньорски позиции (карета за промоция, свидетелства от клиенти, директен достъп до профил в социални мрежи на оператор, видеоклипове и много други).
mobile.kabelna.com е отправна точка за всеки, който е решил да се абонира за мобилна услуга или търси алтернатива на услугите, които ползва в момента.