Fxpro.bg

fxfxpro.bg е сравнителен портал за инвестиционни посредници, които предлагат възможност за борсова търговия чрез интернет. Голямото разнообразие на брокери в мрежата налага необходимостта трейдърите да получат информиран избор за решението точно кой брокер да използват. Обиколката на всички брокерски сайтове, четенето на общите им условия и тестването на платформите им е процес, който би отнел много време и усилия за потребителите. За това fxpro.bg се стреми да обедини важната информация за най-популярните посредници, които оперират в България и на които българите се доверяват.
fxpro.bg е уникален със своята класация, ревюта и възможност за оставяне на потребителски мнения и отзиви за всеки брокер. По този начин търговците с опит могат да предадат впечатленията си на други търговци, а новите трейдъри – да разберат предварително за отношението и обслужването, което биха получили. Класацията на fxpro.bg се изготвя изцяло от потребителите, които поставят своята оценка за брокерите. fxpro.bg също оценява компаниите, но нашата преценка е по-скоро информативна и се базира изцяло на индивидуалната ни преценка. Водещият рейтинг е именно потребителският. Информацията за брокерите в ревютата е публикувана с цел потребителите да споделят мнения и да коментират собствения си опит.
fxpro.bg разполага с удобен филтър за търсене по различни критерии. Имаме богата секция с въпроси и отговори за основните понятия в сферата на борсовата търговия. Имаме и раздел с популярни стратегии за търговия, които биха могли да доведат до печалба.